Albtiko

Albtiko

By Bestar Flamuraj

  • Category: Travel
  • Release Date: 2022-08-04
  • Current Version: 1.0
  • Adult Rating: 4+
  • File Size: 36.33 MB
  • Developer: Bestar Flamuraj
  • Compatibility: Requires iOS 11.0 or later.

Description

Ne e krijuam këtë aplikacion për ju, përdoruesit tanë besnikë, për t'ju ofruar mbështetje më të shpejtë dhe më të mirë, për të mësuar rreth lajmeve më të fundit, për t'u lidhur me komunitetin tonë dhe për të përdorur mjetet tona. Shpresojmë ta shijoni. Jeni të mirëpritur të na dërgoni sugjerimet tuaja. Thjesht na shkruani, do të donim të dëgjonim komentet tuaja.

Screenshots

keyboard_arrow_up