de Volkskrant Krant

de Volkskrant Krant

By De Persgroep

 • Category: News
 • Release Date: 2010-12-15
 • Current Version: 3.8.7
 • Adult Rating: 12+
 • File Size: 25.93 MB
 • Developer: De Persgroep
 • Compatibility: Requires iOS 9.0 or later.
Score: 2.5
2.5
From 23 Ratings

Description

Lees nu de Volkskrant, de gezaghebbende kwaliteitskrant die elke dag bovenop het nieuws zit met scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie; een gids door de wereld en door Nederland, maar met oog voor de vrolijke kanten van het leven. * U kiest zélf hoe u leest: in de opmaak van de papieren krant, of per artikel in een makkelijke tekst- en beeldversie. * Uw digitale krant staat elke ochtend klaar dankzij het automatisch downloaden. * Krant gemist? Geen probleem. U kunt altijd de kranten van de afgelopen week teruglezen. * U kunt de krant eerst downloaden en later offline lezen. Handig voor onderweg of op vakantie. Bent u geabonneerd op de Volkskrant (papieren versie of digitale krant), dan leest met deze app de krant gratis. Weet u niet hoe in te loggen of bent u uw logingegevens vergeten, dan kan u terecht bij onze lezersservice: 088 - 0561 561 (tijdens de kantooruren). Indien u geen abonnee bent, kan u de digitale krant aankopen via uw iTunes account. U kan per dag een krant kopen (€1,99 weekkrant / €2,99 weekendkrant) of u kunt kiezen voor een week – of maandabonnement (€6,99 weekabonnement / €19,99 maandabonnement). Een abonnement via uw iTunes account wordt standaard automatisch hernieuwd. Deze automatische hernieuwing kan tenminste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Ga daarvoor op uw iPad of iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op uw Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen. http://www.persgroep.be/nl/privacy http://www.volkskrant.nl/abonnementsvoorwaarden

Screenshots

Reviews

 • Nieuwe app is onleesbaar en niet intuïtief

  1
  By Oliyay
  Hier heb je niks aan. Kan de vorige versie van de app weer in de app store gezet worden?
 • Instabiel

  1
  By 3 smurfs
  Jammer dat deze app problemen blijft hebben, sommige dagen kan ik zo de krant lezen en andere dagen blijft de app tevergeefs de krant downloaden. Heel jammer, omdat ik het prettig vindt om de krant online te lezen.
 • Crash fest!

  1
  By MD Matsu
  Come on! Alwéér een update die blijft crashen (zie ook commentaar NL app store). Dit kan echt niet bij een app die abonnementen verkoopt. Wat ongelooflijk slordig! En irritant.
 • Schande

  1
  By Louis Boon
  Voor de tweede keer zorgt de vk ervoor dat ik al mijn kranten kwijtraak door zonder waarschuwing de app ontoegankelijk te maken zodat je een nieuwe versie moet downloaden. Ook de digitale versie op de computer werd veranderd. Geen reacties op vragen per mail, geen krant van maandag. De computer versie is dramatisch verslechterd tegenover de vorige versie. Moeilijker navigeren dan eerst; heel snel in een andere interface terechtkomen zodat je weer van voren af aan kunt beginnen. Denk na voor u zich abonneert!
 • Zeer bruikbaar

  5
  By Hakman
  Prettige layout en simpele interface. Top app!
 • Frequente crashes en onleesbare krant!

  1
  By Poll2
  Na het downloaden van de app de krant van vrijdag 31 december geladen. Dat duurde erg lang en daarna kon ik alleen de krant in tekstversie lezen. Bij pogingen de krant in krantformaat te lezen gebeurd er niks of crasht de app. Onbruikbaar dus, ondanks de mooi plaatjes. Gaarne een bugvrije app ontwikkelen.

keyboard_arrow_up